Mies yritti rekalla Mäkkärin autokaistalle: ”Mitä ihmettä hän ajattelee?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roskaruokaa on mahdollista saada nopeasti joko kotiin tilaamalla tai ajokaistalla vierailemalla. Kanadan Bramptonissa on nyt kuvattu video, jolla nähdään McDonald’sin ruokaa ajokaistalta haluava rekkakuski. Hänellä on pieniä vaikeuksia mahduttaa kulkupelinsä nuppia pikaruokalan luukulle.

Ammattikuljettajalla on pakko olla äärimmäinen halu saada mäkkiruokaa juuri ajokaistalta, sillä hän näkee suuresti vaivaa saadakseen rekkansa nupin mahtumaan take away luukulle. Valitettavasti yritys epäonnistuu, ja kuljettaja joutuu peruuttamaan ajokkinsa pois kaistalta.

Mikäli kuljettaja olisi heti pannut rekan parkkiin ja asioinut ravintolassa kävellen, olisi hän saanut ateriansa huomattavasti nopeampaan kuin ensin ajokaistalla edestakaisin ajeltuaan. Olemme kertoneet sairaalavuoteen ja golfkärryn kanssa ajokaistalla käyneistä McDonald’sin asiakkaista, joten rekkakuski ei ole kuitenkaan epätoivoisimmasta päästä.