Coldplayn Chris Martin löysi uuden rakkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on tapaillut useita julkkiskaunottaria avioliittonsa jälkeen. Hänen ja entisen näyttelijävaimon Gwyneth Paltrown ero on astunut voimaan vasta viime vuonna, mutta kumpikin on jo vuosia sitten löytänyt rinnalleen uusia rakkaita.

40-vuotias muusikkomies on nähty muun muassa poptähti Rita Oran ja näyttelijä Jennifer Lawrencen kanssa. Nyt mies on päättänyt asettua hetkeksi aloilleen vahvistettuaan suhteensa näyttelijä Dakota Johnsonin kanssa.

28-vuotias Dakota Johnson on tunnettu suosituista Fifty Shades -elokuvista, joista uusin Fifty Shades Freed -elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2018. Pariskunta on alkanut tapailemaan toisiaan jo lokakuussa, mutta he ovat vasta nyt Daily Mail -sivuston mukaan kertoneet julkisesti olevansa yhdessä.