Disneyn Donald Trump -robotti hämmästyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Floridan Walt Disney World -teemapuiston pitkäaikaikaisimmista vetonauloista on Hall of Presidents, presidenttien sali. Siinä yleisöä tervehtivät aidonnäköiset animatroniset versiot Yhdysvaltojen presidenteistä.

Nyt Hall of Presidents on kasvanut jälleen yhdellä presidentillä. Näyttelyssä on nykyään mukana myös Yhdysvaltojen nykyinen presidentti, Donald Trump. Hämmästyttävän aidosti liikkuva animatroninen presidentti lausuu lavalla aikaisemmin tänä vuonna nauhoitetun virkaanastujaispuheen.

Vaikka robotti-Trumpin liikkeet ovat erittäin aidonkaltaiset, herätti sen ulkonäkö hieman kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Jotkut Twitter-käyttäjät jopa kommentoivat animatronisen nuken muistuttavan kasvonpiirteiltään enemmän Hillary Clintonia kuin Trumpia.