Nerokas muotti tekee voileivästä Tetris-pelin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Oletko koskaan miettinyt, minkälaista olisi syödä aamiaista tai iltapalaa, jos voisit samalla pelata legendaarista Tetris-peliä voileivästä leikatuilla paloilla? Harva on miettinyt, mutta nyt se on mahdollista.

Fred-verkkokauppa on ottanut myyntiin voileipämuotin, jonka avulla paahtoleivästä voi leikata Tetris-pelistä tuttuja muotoja. Muotti leikkaa tavallisesta voileipäpalasta neljä palaa. Tuotteen mainoskuvissa on leikattu täytettyjä paahtoleipiä, mutta muotti toiminee myös tavalliseen suomalaistyyliseen voileipään.

Tetris on venäläisen Aleksei Pazitnovin kehittämä tietokonepeli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1984. Peli tuli tunnetuksi, kun sen versiot julkaistiin länsimaalaisten kotitietokoneille muutamaa vuotta myöhemmin. Sittemmin peli on julkaistu jossain muodossa lähes kaikille tietokonemalleille ja pelikonsoleille.

fred
Fred