Värisokea näki autonsa ensikerran väreissä: ”En pidä tuosta väristä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on julkaistu lukuisia koskettavia videoita, joissa värisokeat herkitystävät nähdessään maailman ensi kertaa täysissä väreissä EnChroma-lasien avulla. Tuoreella Youtube-videolla nähdään hieman toisenlainen reaktio värien näkemiseen.

Youtube-videolla pahasta värisokeudesta kärsinyt Scooter saa joululahjaksi Enchroma-lasit. Mies reagoi täysin uuteen värien maailmaan koomisella tavalla.

Scooter näkee myös ensimmäistä kertaa autonsa väreissä. Valitettavasti mies myös tajuaa, ettei hän pidä autonsa punaisesta värityksestä. Scooter toteaa, että hänen täytyy ehkä maalauttaa autonsa uusiksi.

– En pidä tuosta väristä, mies toteaa.

Vaikka mies vitsailee mustavalkoisen maailman olleen värillistä miellyttävämpi, löytää hän myös miellyttäviä värejä. Scooter ihastelee esimerkiksi puiden vihreyttä ja sitä, että jouluvalot näyttävät nyt värikkäiltä pelkkien kirkkaiden valopisteiden sijaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.