Zendaya seksikkäänä upeassa iltapuvussa – kuin kaunis perhonen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zendaya Coleman on yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 21-vuotias kaunotar loisti nyt The Greatest Showman -elokuvan ensi-illassa upeassa iltapuvussaan.

Zendaya näyttelee juuri Yhdysvalloissa ensi-iltansa saaneessa The Greatest Showman -elokuvassa Hollywoodin suurimpien nimien kanssa, kun tähtikaartiin kuuluu myös Hugh Jackman ja Zac Efron. Kolmikko poseerasi Sydneyn ensi-illassa, jossa kaikki katseet kiinnittyivät kauniin Zendayan upeaan perhospukuun.

Zendaya oli puvussaan kuin kaunis perhonen. Puku loisti upeasti keltaisen ja oranssin eri sävyissä ja näytti aivan perhosen siiveltä, joka peitti naisen vartalon. The Greatest Showman -musikaalielokuva saa Suomessa ensi-iltansa 19. tammikuuta.

Splash News
Splash News
Splash News