Fitness-Jasmine silkkaa silmäkarkkia – treenasi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallikaunotar Jasmine Tookes kiinnitettiin taannoin Victoria’s Secretin arvostettuun mallitiimiin ja hän pokasi sittemmin Snapchat-miljonääri Bobby Murphyn. Nykyisin Jasmine pitää syystäkin hyvää huolta vartalostaan.

Nyt Jasmine Tookes ja hänen ystävänsä Romee Strijd suuntasivat Los Angelesissa maineikkaalle Venice Beachille, mutta bikinien ja auringonpalvonnan sijaan hieman toisenlaisin puuhiin. Mallikaunottaret nimittäin treenasivat rannalla näyttävästi.

Jasmine Tookes on Kaliforniassa varttunut kaunotar, joka aloitti malliuransa 15-vuotiaana äitinsä innoittamana. Jasminen äiti on stylisti, joten myös tytär oli muodin kanssa tekemisissä pienestä pitäen. Teini-ikäisen mallilupauksen löysikin eräs äidin työtovereista. Tähän mennessä Jasmine on poseerannut Victoria’s Secretin lisäksi myös muun muassa GAP, DKNY ja UGG -merkeille sekä Vogue-lehden Italian version sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash