Lapsilta hervoton meikkivideo – kasvot tuherruksen peitossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti Katie Stauffer julkaisi aiemmin hänen tyttärestään Milasta hauskan videon, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Pikkutytön tilitys hitaasti kävelevistä ihmisistä oli niin samaistuttava, että se sai ihmiset huvittumaan pienen tytön kokemuksista ja kärsimättömyydestä.

Nyt kolmevuotias Mila esittelee upeita maskeeraustaitojaan kaksossiskonsa Emman avulla. Mila näyttää vaihe vaiheelta, miten hän onnistuu saamaan siskonsa näyttämään aivan häneltä. Mila käyttää apunaan meikkejä, tusseja ja jopa leipää tämän meikkityylin loihtimiseen.

Lasten hauskat ja nokkelat kommentit meikkitutoriaalin aikana ovat koko videon hauskinta antia. Lopulta kun Emma pääsee näkemään todella värikkäät kasvonsa peilin kautta, hän ei pysty kuin ihastelemaan siskonsa taitavien käsien jälkiä ja toteaakin tyytyväisenä: ”I look gorgeous”.

Some helpful makeup advise from 3 year old Mila and her twin sister Emma. Directed and Edited by their big sister KK. #funnyvideo

Publié par Kcstauffer sur vendredi 15 décembre 2017