10 oluttuoppia juonut pelleili metron liukuportaissa – huonosti kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Humalapäissään hyviltä tuntuvat ideat osoittautuvat harvemmin sellaisiksi käytännössä. Tämän sai huomata taannoin Iso-Britannian Kentistä kotoisin oleva Freddie Andrew Lontoossa vieraillessaan. 22-vuotias Andrew oli dart-peliä seuratessaan nauttinut kymmenen tuopillista olutta.

Hän oli myöhemmin saanut metrossa idean laskea liukuportaiden välissä olevaa osiota pitkin liukumäen tavoin. Idea osoittautui typeräksi.

Twitterissä levinneellä videolla nähdään, kuinka Andrew liukui kovaa vauhtia alaspäin, törmäillen kivuliaasti matkan varrella oleviin esteisiin. Lopulta hän törmäsi metalliseen kylttiin, lentäen liukuportaiden juurelle.

– Se oli alkuun todella hauskaa. Sitten ystäväni näkivät minun laskeutuvan pää edellä ja järkyttyivät, Andrew kuvaili The Sun -lehdelle.

– Satutin itseni, mutta se oli sen arvoista. Sain lähinnä mustelmia polveeni mutta ne kyllä katoavat, mies jatkoi.