Fifth Harmonyn esiintyminen järkytti – yhtyeen jättänyt jäsen kuoli?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi viime vuoden lopulla, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

Fifth Harmony esiintyi MTV Video Music Awards -gaalassa Cabellon lähdöstä johtuen nelihenkisenä. Yhtye oli päättänyt kuitenkin esityksessään ottaa huomioon sen, että heistä on tullut neljän naisen tyttöbändi, ja ikään kuin tappaa kuvainnollisesti viidennen jäsenensä esityksen alussa.

Esiintymisessään yhtye oli aloittamassa heidän Angel-nimistä kappalettaan, kun viisi naista seisoo rivissä. Ennen kuin naiset aloittivat laulamisen, yksi jäsenistä putosi selkä edellä tyhjyyteen ikään kuin hän olisi päättänyt hypätä kalliolta alas.