Koira rakastaa noutamista – hauskat leikit videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat viettävät eläinystäviensä kanssa aikaa yleensä lenkkeilemällä, rapsuttelemalla niitä ja leikkimällä niiden kanssa. Varsinkin kissojen ja koirien kanssa moni keksii hauskoja leikkejä käyttäen erilaisia leluja ja laatikoita apunaan.

Nyt Mark Reynolds -niminen mies on julkaissut suloisen videon, jossa hän leikkii koiransa Ripleyn kanssa. Ripley rakastaa noutamista ja osaakin todella kekseliäästi hakea pehmolelun tai pallon melkeinpä miten vaikeasta paikasta tahansa.

Mies on koostanut videolle useita eri leikkihetkiä, jotka hän on kuvannut talteen. Videolla nähdään miten nokkela Ripley on etsiessään palloa. Koira näyttää todella nauttivan siitä, että mies on kehitellyt sitä varten niin monia erilaisia leikkejä.