Mikä lyöntitarkkuus! Pingistä voi pelata melkein millä tahansa esineellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pingis, ping-pong, eli pöytätennis, on nykyään yksi olympialajeista. Pelin alkujuuret ovat Britanniassa, jossa pelattiin pöytätenniksen esimuotoa samppanjapullon korkeilla ja sikarirasioilla. Nykyisin pelaamisessa käytetään pieniä mailoja ja palloa.

Taitavat pingispelaajat osaavat kuitenkin lyödä palloa lähes millä tahansa esineellä. Tästä on todisteena Youtubeen ladattu video, jolla nähdään tubettaja takkyuu geinin esitys lyömätarkkuudesta pingispallon kanssa. Hän käyttää mailoina lukuisia kodin esineitä ja useita eri soittimia.

Lopussa nähdään lyöntisuoritus jopa pierutyynyllä tehtynä. Pöytätennis on Britanniasta muualle maailmaan levinnyt laji, ja se on saavuttanut suurinta suosiota kaiketi Aasiassa. Suomessa pingispöytiä nähdään usein nuorisotaloilla.