Sofia Richie vain pikkuhousut jalassa – Scott Disick julkaisi paljastavan videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut 34-vuotias Scott Disick yllätti monet alkaessaan tapailemaan 19-vuotiasta Sofia Richieta. Suhteen on moneen otteeseen kerrottu olevan ohi, mutta huhupuheista huolimatta pariskunta näyttäisi edelleen viihtyvän tiiviisti yhdessä.

Nyt Scott Disick julkaisi hauskassa Instagram-tarinassaan videoleikkeitä hassuttelevasta mallityttöystävästään, joka tanssii keittiössä. Videolla nähdään miten Sofia Richie alkaa tanssimaan ilmeisesti kesken ruoanlaiton.

Disickin kuvaamalla videolla nähdään, että kaunotar viihtyy kotonaan melko vapaamuotoisessa asussa. Sofia Richie on pukeutunut vain jouluaiheiseen villapaitaan ja pikkuhousuihin, jotka yllään hän esittelee parhaita tanssiliikkeitään poikaystävänsä kuvatessa naista sosiaaliseen mediaan.

@letthelordbewithyou via instagram stories: Night

A post shared by Sofia Richie Updates (@sofiarsupport) on

@letthelordbewithyou via instagram stories: Ice trader

A post shared by Sofia Richie Updates (@sofiarsupport) on

@sofiarichie via instagram stories: Feasting with my ❤️

A post shared by Sofia Richie Updates (@sofiarsupport) on