Lihaskimppu kuin nuori Schwarzenegger – esittää Arnoldia elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatähtenä ja Kalifornian kuvernöörinäkin myöhempinä vuosina tunnettu lihaskimppu Arnold Schwarzenegger voitti 1970-luvulla Mr. Olympia -kehonrakennuskilpailun seitsemän kertaa. Nyt elokuvantekijä George Gallo on päättänyt filmatisoida Mr. Olympia -kilpailun tarinan. Projektin nimi on Bigger.

Myös Arnold Schwarzeneggerin tarina on olennainen osa elokuvaa, joten tuotantoryhmä on pestannut riveihinsä kuvernaattorin suuren fanin ja elävän kaksoisolennon, australialaisen Calum Von Mogerin. Mies on kuin Schwarzeneggerin nuorempi versio hämmentävän samanlaisen ulkonäön ansiosta, Deadline uutisoi.

Itävaltalainen Arnold Schwarzenegger lähti Yhdysvaltoihin ensimmäisen kerran Mr. Universe -kilpailuihin vuonna 1968. Paikalla oli myös tunnettu liikemies, lehtimoguli ja kehonrakennuksen markkinoija Joe Weider, joka pestasi nuoren itävaltalaismiehen porukkaansa. Tästä alkoi Iso-Arskan kuuluisin aikakausi.

Cmon 22s 💪🏼 @staunch.nation @teamvonmoger Snap: calvonlive

A post shared by CALUM VON MOGER 🇦🇺 (@calumvonmoger) on