Huippunäyttävä Meghan Markle varasti huomion brittihovin joulukirkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuningasperheen tuorein jäsen, Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle, loisti eilen upeana brittihovin perinteisessä joulukirkossa. Samalla brittihovi rikkoi omaa protokollaansa, sillä tähän saakka joulukirkkoon on kelpuutettu vain naimisissa olevia brittihovin jäseniä.

Prinssi Harryn kanssa Norfolkin Sandringhamissa järjestetyssä joulukirkossa edustamassa kuvattu Meghan Markle osoittautui olevansa tyylin mestari, sillä toukokuussa Harryn kanssa avioituva yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar sai varauksettomasti kiitosta esiintymisestään ja asuvalinnastaan.

Kyseessä oli toinen kerta, kun Prinssi Harry ja Meghan Markle edustivat yhdessä. Ensimmäinen julkinen edustustehtävä nähtiin 1. joulukuuta, kun tuleva kuninkaallinen aviopari tapasi kansalaisia Nottinghamissa. Myös ensiesiintymisestään Meghan sai kovasti kiitosta sekä medialta että kansalaisilta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash