Mikä valoshow! Painajainen ennen joulua näkyy ja kuuluu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana, että omakotitaloihin ripustetaan näyttävät jouluvalot siten, että koko naapurusto loistaa tuhansissa eri väreissä liki avaruuteen saakka. Mikäli valoihin lisää ylimääräistä välkettä ja musiikkia, voidaan olettaa, että talossa asuu varsinaisia valomestareita.

Nyt valojen ripustustaitonsa esittelee kalifornialainen musiikinopettaja Tom BetGeorge. Mies on ripustanut loiston toistamaan pyhäinpäivään sopivaa This Is Halloween -kappaletta. Laulu on tuttu Painajainen ennen joulua -elokuvasta ja sen on säveltänyt Danny Elfman.

Uskomaton valoshow saa varmasti naapurit kateelliseksi. Täydellistä kytkinajastusta vaativa välkkyminen on kaiketi tarvinnut huolellista suunnittelua jo pidemmän aikaa. Joku saattaa myös kysyä, paljonko tässä taloudessa maksetaan sähkölaskuja?