Mopseille järjestettiin pikkujoulut – kahvilaan saapui yli 270 mopsia

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkejä asiakkaikseen sallivat kahvilat ovat kasvattaneet viime vuosien aikana suosiotaan. Tällä hetkellä Iso-Britanniassa kiertää hauska pop up -kahvila, jonka teemana ovat nimenomaan suloiset mopsirotuiset koirat.

Englannissa on kiertänyt nyt joulun alla hauska mopsikahvila, jonne omistajat mopseineen ovat voineet tulla nauttimaan erilaisista ihmisille ja koirille suunnatuista herkuista ja virvokkeista. Juhlavasti koristelluissa kahviloissa koirat pääsevät lajitovereidensa kanssa viettämään pikkujouluja.

Pop Up Pug Cafe -kahviloissa on vieraillut jo yli 270 mopsia. Omistajat ovat pukeneet mopsit todella suloisesti jouluisiin asuihin erilaisten vaatteiden ja päähineiden avulla. Sekä koirat että omistajat näyttävät todella nauttivan hauskasta pikkujoulutapahtumasta, jonne lemmikitkin ovat sallittuja.

This Pug Christmas Party Is Lit

Don't lie to me, this pug Christmas party is all you wanted to see today 😭

Publié par UNILAD sur lundi 18 décembre 2017

The cutest little reindeer 😍😍😍 #popuppugcafe #pugcafe

A post shared by Pug Cafe (@popuppugcafe) on