Näin kovisten tyyli on muuttunut vuosikymmenten aikana

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisen ulkonäkö ja olemus voivat kertoa henkilön luonteesta melko paljon. Ihmiset arvostelevat toisiaan alitajuisesti ulkonäön ja jopa kävelytyylin perusteella heti. Moni tunnistaakin jo kaukaa miehen, joka on röyhkeä naistenmies ja kohtelee muita huonosti.

Circa Laughs -kanava on julkaissut YouTube-kanavallaan Evolution of Douchebag Style -nimisen videon, jossa esitellään miesten tyylien muuttumista. Tarkastelun alle on otettu nimenomaan sellainen mies, jota sekä miehet että naiset pitävät yleisesti hieman itseriittoisena ja pöyhkeilevänä.

Douchebag-nimitystä voidaan käyttää miehestä, joka kuvittelee saavansa huonolla käytöksellään minkä tahansa naisen matkaansa. Tällainen mies kovistelee yleensä myös muille miehille ja ajattelee itseään aina ennen muita.