Scott Disick käyttää teinimallia hyväkseen? Sofia Richie maksaa kaikki kulut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin yhdeksän vuotta kestänyt seurustelu päättyi vuonna 2015. Scott sai uuden tilaisuuden rikkaalta perijättäreltä vuosi sitten, mutta pilasi sen jatkamalla raikulipojan elämäänsä. Mies aloitti syksyllä virallisen seurustelemisen 19-vuotiaan Sofia Richien kanssa.

RadarOnline on saanut tietoonsa, että hulppeaan elämäntyyliin lastensa äidin kanssa tottunut Scott Disick ei ole pystynyt maksamaan elinkustannuksiaan vanhaan tyyliin.

Onneksi hänen vierellään kulkee laulaja Lionel Richien rikas tytär, jonka Amex-luottokortilla riittää valuuttaa kahden ihmisen elättämiseksi. Scott Disick ei ole maksanut lähes mitään itse seurustelun alettua, ja Sofia on kuitannut jopa miehen asuinkulut omalta tililtään.

Kerroimme äskettäin, että Kris Jenner suunnittelee Scott Disickin ja hänen teinirakkaansa Sofia Richien mukaan ottamista Kardashianien perheestä kertovaan realitysarjaan. Scott Disickin ex-kumppani Kourtney Kardashian on asiasta raivoissaan, mutta Kris Jenner haistaa mielipiteitä herättävässä pariskunnassa rahaa ja viihdearvoa.

Richie💅🏽

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on