Aavikkoketun poikanen oppi ensimmäisen temppunsa – hellyttävä näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä miten hienosti kissat ja koirat oppivat temppuja kärsivällisen kouluttajan käsissä. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa mies opettaa suloista aavikkoketun poikasta istumaan.

Unilad-sivusto on jakanut Facebookissa hellyttävän videon, jossa nähdään miten Eevee-niminen aavikkoketun poikanen oppii ensimmäisen temppunsa. Mies opettaa kettua pienten herkkupalojen avulla, minkä ansiosta hän saakin pikkuisen Eeveen jakamattoman huomion.

Eevee-kettu näyttää olevan melko perso ruoalle, koska se keskittyy täysin omistajaan herkkujen avulla. Suloinen aavikkokettu on nopea oppija ja todella hellyttävä näky käydessään aina miehen käskystä istumaan.

Baby Fennec Fox Learns How To Sit

Eevee, the little fennec fox just learned her first trick! 🙌 👏Foxes & Friends

Publié par UNILAD sur dimanche 12 novembre 2017