Angelina Jolie säteili punaisella matolla – upea näky iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Angelina Jolie on nähty viime aikoina huomiota herättävän hoikassa olemuksessa, joka on saanut monet spekuloimaan naisen terveyden tilaa. Nyt Jolie nähtiin jälleen punaisella matolla iltapuvussa, joka sai kaunottaren säteilemään kuitenkin entistä kirkkaampana.

Äskettäin miehestään Brad Pittistä eronnut kuuden lapsen äiti esiintyi Hollywood Film Awards -tapahtuman punaisella matolla häikäisevän kauniina. Naisen yllä nähtiin kauniisti laskeutuva kietaisumallinen iltapuku, jonka hopeinen väri sopi täydellisesti klassisiin punaisiin huuliin.

Aiemmin punaisella matolla kuvattu 42-vuotias Angelina Jolie on vaikuttanut hoikemmalta kuin koskaan aikaisemmin. Naisen olemus näytti hauraalta, minkä vuoksi moni ajattelikin, että kaunottaren terveysongelmat ovat huonontuneet entisestään.

Splash
Splash
Splash