Cheek-elokuvan traileri julkaistiin – väkivaltaa, naisia, glamouria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cheekistä kertovan Veljeni vartija -elokuvan virallinen traileri on nyt julkaistu. Jare Tiihosen ja hänen kaksoisveljensä Jere Tiihosen elämästä kertovasta Veljeni vartija -elokuva saa ensi-iltansa 31. tammikuuta 2018.

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinan kaarta. Elokuvaa kuvattiin kevättalven ja syksyn 2017 välillä muun muassa Lahdessa, Valkeakoskella, Espoossa, Helsingissä, Tampereella ja Los Angelesissa. Tampereella kuvaukset järjestettiin Blockfestin yhteydessä.

Elokuvassa pääosia Jare ja Jere Tiihosta näyttelee harvinaisessa kaksoisroolissa Antti Holma. Räppäri Cheekin manageria Carla Ahoniusta esittää Armi Toivanen ja tyttöystävää Saga Sarkola. Jare ja Jere Tiihosen vanhempia näyttelevät Anna-Leena Härkönen ja Kai Lehtinen. Elokuvan ohjaa JP Siili ja tuottavat Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff.