Suosikkisarjan tähti ja sisko taistelevat hengestään – vanhemmat kuolivat turmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen hittisarja Home and Away nousi kansainväliseen suosioon jo 1980-luvulla. Nyt sen tähti Jessica Falkholt on joutunut perheineen vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa perheen molemmat vanhemmat menehtyivät. 28-vuotias Jessica ja hänen 21-vuotias siskonsa Annabelle ovat kriittisessä tilassa.

69-vuotias Lars Falkholt ja 60-vuotias Vivian Falkholt menehtyivät tiistaina Australian New South Walesin Mondayongissa tapahtuneessa turmassa. Asiasta uutisoineen 9 Newsin mukaan sisarukset taistelevat teho-osastolla hengestään saatuaan onnettomuudessa erittäin vakavat vammat. Vanhempien pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä, mutta sisarukset kiidätettiin kahteen eri sairaalaan helikopterilla.

Raporttien mukaan pelastusviranomaiset joutuivat vetämään sisarukset ulos jo palavasta autosta, joten heidän henkensä oli jo onnettomuuspaikalla hiuskarvan varassa. Tämän hetken tietojen mukaan turman aiheutti mitä ilmeisimmin vastaantulijoiden kaistalle ajautunut toinen auto, jonka kuljettaja menehtyi turmassa. Jessica Falkholt on esittänyt Home and Away -televisiosarjassa Hope Morrisonin roolihahmoa.