Lemmikkisiilistä nettijulkkis – hymyilevä pulloposki ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nettiin julkaistavat eläinvideot poistavat tehokkaasti ahdistusta ja mielipahaa, mikä onkin varmasti yksi syy niiden suureen suosioon. Nyt Instagramissa ihmisiä sulostuttaa ihana lemmikkisiili, joka nauttii elämästään täysin siemauksin.

Lemmikkisiilit ovat usein kääpiösiilejä, jotka kasvavat 15–20 sentin pituisiksi ja painavat 250–500 grammaa. Ne voivat elää 3–5-vuotiaaksi. Yksi netin suosikkisiileistä on suloinen Choco-niminen siili, jonka hauskoja seikkailuja ihmiset pääsevät seuraamaan sen omalla Instagram-kanavalla.

Choco-siili näyttäisi todella nauttivan elämästään. Sen lempipuuhia ovat varsinkin sängyssä ja omistajan kämmenellä selällään makoileminen ja ulkona liikkuminen. Jos kaamoksen aiheuttama alakulo ei helpota tätä kanavaa seuraamalla, niin sitten se helpottaa tuskin millään.

. . チョコちゃんと一緒にお笑い番組📺見てました✨ チョコちゃんもにっこり😆 . @abercrombie さん、もしよければスポンサーになっていただけませんかね?😆 . If you can,please become a sponsor ✨ . .#abercrombie #ハリネズミ #hedgehog #はりねずみ #pygmyhedgehog#ペット#pet#hedgehogs #petstagram #hedgehoglove#lovelypet #instagood #ヨツユビハリネズミ #小動物 #ハリバカ部 #ふわもこ部 #エキゾチックアニマル #instagramjapan#tokyocameraclub#bestjapanpics#ig_japan #ig_great_pics#igersjp#instagram#写真撮ってる人と繋がりたい#写真好きな人と繋がりたい#ファインダー越しの私の世界#東京カメラ部

A post shared by ᶜᴴᴼᶜᴼ✫ᴴᴱᴰᴳᴱᴴᴼᴳ🦔 (@choco.hedgehog) on

. . #まるっと小動物展 いよいよ4日後となり、みなさん搬入がスタートされてます✨ . 我が家は遠いので、全て郵送して会場スタッフさんにお任せです。のんびり屋の性格から、ギリギリまでバタバタあたふたして自分のクビを締めてまーす😂💦 . #ハリネズミ #hedgehog #はりねずみ #pygmyhedgehog#ペット#pet#hedgehogs #petstagram #hedgehoglove#lovelypet #instagood #ヨツユビハリネズミ #小動物 #ハリバカ部 #ふわもこ部 #エキゾチックアニマル #instagramjapan#tokyocameraclub#bestjapanpics#ig_japan #ig_great_pics#igersjp#instagram#写真撮ってる人と繋がりたい#写真好きな人と繋がりたい#ファインダー越しの私の世界#mwjp#東京カメラ部#natgeo

A post shared by ᶜᴴᴼᶜᴼ✫ᴴᴱᴰᴳᴱᴴᴼᴳ🦔 (@choco.hedgehog) on