Ohikulkijat testasivat sokkona Kim Kardashianin hajuvettä – tätä mieltä olivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on astunut hetki sitten perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan. Kim Kardashianin KKWBEAUTY-nimeä kantava kosmetiikkabrändi on tähän mennessä lanseerannut puuterisia ja voidemaisia tuotteita, jotka on tarkoitettu kasvojen korostusten ja varjostusten tekemiseen. Nyt nainen julkaisi myös kolme parfyymiä kosmetiikkayrityksensä alla.

Kim Kardashian laajensi yritystään meikeistä parfyymien puolelle julkaisemalla kolme erilaista tuoksua naisille. Tuoksujen pakkaukset muistuttavat kauniita kristalleja, ja niiden pohjatuoksuna toimii gardeniat. Nyt Harper’s BAZAAR -sivusto testasi ohikulkijoiden avulla mitä mieltä ihmiset ovat tuoksusta.

Naispuoliset ohikulkijat pitivät Crystal Gardenia -tuoksusta ja kuvailivat sitä makeaksi ja kesäiseksi kukkaistuoksuksi. Naiset arvelivat tuoksun olevan Diorin tai Kenzon ennen kuin he kuulivat, että Kim Kardashian oli kyseisen tuotteen takana. Kaikki naiset kertoivat pitävänsä tuoksusta, mutta yksi miespuolinen kuvaili tuoksua vessanraikastimeksi, jolta ei haluaisi tyttöystävänsä tuoksuvan.