Selena Gomez ja Justin Bieber pariterapiaan – Bieber lähettelee yhä exilleen viestejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomezin ja Justin Bieberin yhteen palaaminen ei ole ollut kaikkien mieleen. Selenan äiti Mandy Teefey otti asian niin raskaasti, että riideltyään tyttärensä kanssa Justin Bieberistä hän päätti vapaaehtoisesti kirjautua sairaalahoitoon.

Suhde ei ole ollut 25-vuotiaalle Selena Gomezille ja 23-vuotiaalle Justin Bieberillekään helppoa. Nyt pariskunta on jo parin kuukauden seurustelun jälkeen aloittanut Daily Mail -sivuston mukaan pariterapiassa käymisen, koska riitely entisiä kumppaneita koskien ei ole saanut päätöstä.

Selena Gomez oli saanut Justin Bieberin kiinni siitä, että hän oli lähettänyt tekstiviestejä hänen entiselle mallityttöystävälleen Hailey Baldwinille. Läheiset ovat erityisen huolissaan siitä miten paljon suhde aiheuttaa Gomezille stressiä varsinkin nyt, kun nainen toipuu yhä leikkauksesta, jossa hänelle siirrettiin uusi munuainen.