Kelly Bensimon on todellinen rantakissa – upea bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Kelly on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa julkisuudesta, sillä häntä ei ole juuri pintapiireissä tavattu.

Nyt Kelly on viettänyt joulua ja vuodenvaihdetta viimevuotiseen tapaan Miamissa, jossa hän on nautiskellut olostaan rannalla. Nyt ex-huippumalli näyttäytyi rannalla bikineissä.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash
Splash