Kissanpennut nukahtivat kesken leikin – suloinen tilanne videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva asia on yhtä hellyttävä ja suloinen kuin pieni karvainen kissanpentu. Söpöys nousee vielä korkeammalle tasolle kun pentu on unelias ja joutuu pinnistelemään pysyäkseen hereillä. Nyt YouTube-videolla nähdään miten pentu nukahti yllättäin jopa kesken vauhdikkaan leikin.

Lemmikin omistaja on kuvannut pieniä kissanpentujaan videolle kun hän on leikkinyt niiden kanssa. Ihminen kiusoittelee videolla pentuja kädellään ja pennut ikään kuin painivat pelkän käden kanssa. Muutamien sekuntien jälkeen kissat kuitenkin jo väsyvät ja alkavat yllättäen luovuttamaan.

Videolla nähdään miten suloiset pennut nukahtavat vain muutamassa sekunnissa sikeään uneen. Kissanpennut tarvitsevat paljon unta ja uneenvaipumista vastaan voi olla vaikea taistella, kun uni yllättää. Pennut nukahtelevatkin monesti omituisiin paikkoihin ja asentoihin, ja saattavat ummistaa silmänsä videosta päätellen jopa kesken vauhdikkaan leikin.