Pysäköinti päättyi karusti – kuski pakeni lopulta paikalta

Autot Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää toisinaan videoille tallentuneita tilanteita, joissa nähdään miten huonosti ihmiset osaavat ajaa autoa. Ajotaitojen puute on näkynyt erityisesti silloin, kun kuskin on täytynyt ajaa autonsa ahtaaseen parkkiruutuun.

Vastapäisestä talosta ihmiset ovat alkaneet kuvaamaan videolle tilannetta, jossa he ovat huomanneet, että kuski on yrittänyt ajaa vinossa olevaan parkkiruutuun väärästä suunnasta. Parkkeeraus ei tietenkään onnistu, koska autoa suoristettaessa kuski on osunut kyljellään viereisen auton kylkeen ja takapuskuriin.

Tilanne näyttää todella ahdistavalta, kun kuski ajaa edes takaisin pienellä alueella naarmuttaen samalla sekä omaa että vieraan ihmisen autoa. Lopulta kuski saa auton parkkiin viereisen auton antaessa hänelle tilaa. Hän kuitenkin näkee parhaakseen poistua paikalta ja päättää sittenkin huristella juuri saamastaan parkkiruudusta pois ennen kuin naarmutetun auton kuski saapuu paikalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.