Näyttelijä Robin Williamsille upea kunnianosoitus San Franciscossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Robin Williams menehtyi traagisesti vuonna 2014. Nyt tähteä tullaan muistamaan nimeämällä puisto hänen mukaansa. San Franciscon Golden Gate Parkissa sijaitseva Sharon Meadow -niitty nimetään uudelleen edesmenneen koomikon mukaan.

San Franciscon kaupungin puisto-osasto sopi päätöksestä yksimielisesti. Puistossa on järjestetty viimeisten 20 vuoden ajan vuosittaista Comedy Day -tapahtumaa, jossa niin aloittelevat kuin kokeneetkin koomikot ovat päässeet esittelemään taitojaan. Williams oli tuttu näky tapahtumassa alusta saakka. Hän myös tuki tapahtumaa rahallisesti sen kärsiessä talousvaikeuksista.

– Williams esiintyi esimmäisessä Comedy Dayssa. Hän vieraili siellä vuodesta toiseen viettääkseen aikaa aikalaistensa kanssa ja esiintyäkseen aina kuin vain mahdollista, tapahtuman tuottaja Debi Durst paljasti San Francisco Examiner -lehdelle.