Vin Diesel on elokuvien suurin rahasampo – jättituotot!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne Johnson on takuuvarma vetonaula lippuluukulla, mutta nyt hän on joutunut Fast & Furious -vastanäyttelijän syrjäyttämäksi. Vin Diesel on nimittäin tuottanut elokuvillaan kilpailijaansa enemmän rahaa.

Talouslehti Forbes listasi jälleen vuonna 2017 julkaistuilla elokuvillaan eniten tuottaneet tähdet. Ensimmäistä sijaa pitää Vin Diesel 1, 6 miljardilla dollarilla. Hän näytteli tänä vuonna elokuvissa XXX 3: Xander Cagen paluu, Fast & Furious 8 ja Guardians of the Galaxy Vol 2.

Dwayne Johnson nousi toiselle sijalle 1, 5 miljardilla dollarilla. Fast & Furious -sarjan kahdeksannen osan ohella hänet nähtiin Jumanji: Welcome to the Jungle -seikkailussa ja flopanneessa Baywatch-elokuvassa.

Kolmanneksi eniten rahaa lippuluukuille toi israelilainen näyttelijä Gal Gadot 1,4 miljarilla dollarilla. Hän näytteli DC Comicsin supersankaria menestyksekkäässä Wonder Woman -elokuvassa ja hieman vähemmän menestyksekkäässä Justice Leaguessa.

 

1. Vin Diesel, 1.6 miljardia dollaria2. Dwayne Johnson, 1.5 miljardia dollaria3. Gal Gadot, 1.4 miljardia dollaria4. Emma Watson, 1.3 miljardia dollaria5. Johnny Depp, 1.1 miljardia dollaria6. Daisy Ridley, 1.08 miljardia dollaria7. Tom Holland, 888 miljoonaa dollaria8. Chris Pratt, 864 miljoonaa dollaria9. Chris Hemsworth, 845 miljoonaa dollaria10. John Boyega, 815 miljoonaa dollaria