Kardashianien joulukalenteria haukuttiin tylsäksi – Kim poisti kaikki kuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien klaanista ei ole vielä vahvistettu perheen nuorimman sisaruksen Kylie Jennerin raskautta. Paljastus arveltiin tehtävän perheen 25-osaisessa Instagram-joulukalenterissa, jonka teemana on tänä vuonna ollut naiset ja lapset. Kun Kylie puuttui kalenterin kuvista kokonaan, fanit pettyivät.

Tänä vuonna 37-vuotias Kim Kardashian oli perheen joulukalenterikuvista vetovastuussa. Nainen oli ideoinut kalenterin toteutuksen aina kuvauksista perheenjäsenten tyyliin saakka. Daily Mail -sivuston mukaan kalenterin finaalikuva ei kuitenkaan lunastanut odotuksia, joita sille asetettiin kuva kerrallaan.

Kylie Jenner ei ollut esiintynyt kalenterin yhdessäkään kuvassa, minkä vuoksi moni oletti hänen näkyvän vauvavatsansa kanssa viimeisessä kuvassa 25. joulukuuta. Kun näin ei kuitenkaan ollut, fanit syyttivät Kimiä tylsästä päätöksestä. Kovan kritiikin jälkeen Kim on poistanut kaikki kalenterin kuvat omalta Instagram-kanavaltaan. Kourtney Kardashianin sivuilla kuvat ovat kuitenkin vielä nähtävillä.