Khloe Kardashian jatkaa treenaamista – raskaus ei haittaa kuntoilua

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian vahvisti hetki sitten viimeinkin tiedon, jonka mukaan hän on raskaana. Paljastuksen jälkeen realitytähti ja bisnesnainen on saanut tuhansia onnitteluviestejä faneiltaan ja monilta tunnetuilta tähdiltä.

33-vuotias Khloe Kardashian on pitänyt huolta raskausajan tyylistään ja nainen onkin nähty mitä upeammissa luomuksissa. Kardashian ei ole lopettanut treenaamistakaan, vaikka hän onkin saanut Daily Mail -sivuston mukaan siitä paljon kritiikkiä osakseen.

Khloe Kardashian on pitänyt oman päänsä treenamisen suhteen ja jättänyt sosiaalisen median kriitikot omaan arvoonsa. Kardashian on kertonut konsultoineensa kuntoilunsa osalta omaa lääkäriään, johon hän luottaa. Nyt Khloe Kardashian julkaisi jälleen omassa Instagram-tarinassaan videon, jossa hän treenaa isosiskonsa Kourtneyn kanssa.