Mies sai exältä joululahjan 47 vuotta sitten – ei ole vieläkään avannut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurin osa joululahjoista avattiin jo sunnuntaina tai viimeistään maanantaina, mutta Kanadan Edmontonissa sijaitsee 47 vuotta avaamattomana säilynyt paketti. Avaamattomuuden syynä on erään miehen vuosikymmeniä kestänyt katkeruus.

Adrian Pearce seurusteli 17-vuotiaana Vicki-nimisen tytön kanssa. Tyttöystävä kuitenkin jätti hänet, ja antoi erotessaan Pearcelle joululahjan. Pearce jätti suutuspäissään lahjan avaamatta.

– Kuusen alla oli vielä yksi joululahja. Se oli Vickin antama. Kerroin perheelleni, etten ikinä avaisi sitä, mies paljasti CBC-sivustolle.

Pearce on pitänyt lupauksensa. Hän asetti avaamattoman paketin vuosikausien ajan joulukuusen alle. Tapa ei ollut miehen nykyisen vaimon mieleen, ja niinpä mies tyytyy nykyään tarkastelemaan pakettia ja laittamalla sen jälleen piiloon.

Pearce yritti tänä vuonna ottaa yhteyttä ex-tyttöystäväänsä. Hän ei kuitenkaan ole onnistunut löytämään Vickin nykyistä numeroa. Mies kertoo harkitsevansa paketin avaamista sen 50. Vuotispäivän kunniaksi.

– Jätin sen alun perin avaamatta, sillä toivoin meidän päätyvän takaisin yhteen ja avaavan sen yhdessä. Nyt asiasta on tullut vain tapa, Pearce totesi.

 

What started out on Monday as a simple Christmas post has turned into quite something else. And as a Christmas wish, I…

Publié par Adrian Mike Pearce sur samedi 23 décembre 2017