Mini Me -tähti osti itselleen lasten Teslan

Autot Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Verne Troyer muistetaan erityisesti roolistaan Austin Powers -elokuvien Mini Me -hahmona. Nyt mies esittelee hauskalla YouTube-videolla hänen uutta autoaan, jonka hän osti itselleen joululahjaksi.

Vielä keväällä näyttelijä joutui kirjautumaan vieroitushoitoon alkoholiongelmansa vuoksi. Nyt mies voi kuitenkin jo paremmin ja on hemmotellut itseään uudella autolla. Mies oli ostanut itselleen pikkuisen Teslan. Tesla Model S for Kids -autot ovat tarkoitettuja lapsille, mutta miehen pienen koon vuoksi ne sopivat myös hänelle erinomaisesti.

Kuten tavallistenkin Tesla-autojen kohdalla, myös näihin pienempiin malleihin asiakas voi itse valita värin, varustelut, somistuksen ja muun personoinnin. Troyer oli valinnut itselleen punaisen menopelin, jota hän esittelee videolla innoissaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.