Nainen teki lumienkelin – koira seurasi esimerkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki lemmikit eivät pidä talven kylmyydestä ja lumesta, mutta ne jotka pitävät, tuntuvat olevan täysin hullaantuneita lumileikeistä. Nyt videolla nähdään yksi koira, joka on täysin haltioissaan puuterilumesta.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään miten pariskunta on ollut kauniina talvipäivänä lenkillä koiransa kanssa. Mies on alkanut kuvaamaan videolle tilannetta, jossa nainen on heittäytynyt maahan makaamaan tehdäkseen lumeen lumienkelin.

Koira hämmästelee maassa makaavaa omistajaansa ja näyttää olevan ihmeissään siitä, että nainen meni lumeen makaamaan ja heiluttelemaan sekä käsiään että jalkojaan. Lopulta koira päättää kuitenkin jättää ajattelemisen sikseen ja seurata omistajansa esimerkkiä. Koira menee myös selälleen lumeen ja alkaa tekemään maahan jonkinlaista kuviota piehtaroidessaan lumessa.