Shakiran teatteri-ilta päättyi ambulanssilla sairaalaan – rakkaan äiti sai kohtauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira tuli monille tunnetuksi 2000-luvun alussa Whenever, Wherever -singlestään, jonka julkaisusta on kulunut jo noin 16 vuotta. Kaunotar on saanut taannoin jalkapalloilija Gerard Piquen kanssa esikoisensa, minkä vuoksi nainen onkin ollut nyt vähemmän julkisuuden valokeilassa.

Eilen illalla Shakira oli katsomassa miehensä Gerard Piquen ja tämän äidin Montserrat Bernabeun kanssa Aladdin-musikaalia New Yorkin Broadwaylla, kun miehen äiti sai yllättäen sairauskohtauksen. Paikalle hälytettiin ambulanssi, johon Bernabeu kannettiin paareilla.

Gerard Pique ja Shakira lähtivät molemmat potilaan kanssa ambulanssilla sairaalaan. He ovat viettäneet viime päivät perhelomaa kaupungissa. Äidin voinnista ei ole vielä saatu tietoa.

Shakira on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa perheensä kanssa ja julkaissut sosiaalisessa mediassa hellyttäviä valokuvia ja videoita. Videoiden myötä fanit ovat päässeet todistamaan ihanaa pariskunnan välistä arjen romantiikkaa.