Demi Lovato näyttävässä uimapuvussa – peitti rinnat hädin tuskin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut jo yli viisi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on alkanut viettämään terveellistä elämää ja löytänyt urheilusta ja etenkin kamppailulajeista itselleen uuden rakkaan harrastuksen.

Terveelliset elämäntavat ja treenaaminen näkyvät myös jo selvästi naisen vartalossa, jota Demi Lovato esitteleekin nykyään sosiaalisen median kanavissa mielellään. Nyt nainen on julkaissut todella näyttävän kuvan Instagram-seuraajiensa silmien iloksi.

Demi Lovato näyttää voivan nyt raittiina paremmin kuin koskaan. Laulajatar on asettanut rintansa kuin tarjottimelle pukeutuessaan hyvin paljastavaan uimapukuun. Seksikkään uimapuvun kaulaaukko on hyvin syvään uurrettu ja se onnistuukin vain hädin tuskin peittämään rinnoista nännit ja rintojen ulkosyrjät.

In ❤️ with this bathing suit… 😌🍒💋

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on