Elsa Hosk kuntoilee alusvaatteissa – seksikkäin kahvakuulatreeni!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalaissyntyinen malli Elsa Hosk tunnetaan muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoilta. Tänä vuonna Kiinan Shanghaissa järjestetyssä näytöksessä kaunotar sai kannettavakseen Swarovski-asun, jossa oli huimat 250.000 kristallia.

Nyt 29-vuotias Elsa Hosk esiintyi todella rohkealla LOVE Magazinen kuvaamalla videolla. Naisella on yllään valkoinen hyvin seksikäs body, jossa on kauniita pitsikoristeluita. Alaosana toimii valkoiset verkkosukat, jotka yltävät yläreiteen saakka.

Viettelevällä videolla Elsa Hosk treenaa kahvakuulan kanssa alusvaatteet yllään. LOVE Advent 2017 -kalenteri on LOVE Magazine -lehden julkaisema videokalenteri. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastuu jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar, joka esiintyy viettelevissä kuvissa ja seksikkäällä videolla. Muista kalentereista poiketen tämä ei loppunut jouluaattona vaan kestää koko joulukuun ajan.