Katutaiteilija loihtii upeita graffiteja metsään – kuin taideteoksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Graffiteja on totuttu näkemään lähinnä urbaanissa ympäristössä, mutta moskovalainen Evgeny Ches on valinnut toisenlaisen ympäristön toteuttaa taidettaan. Hän maalaa taidetta metsiin. Ches käärii ensin muovikelmua kahden puun väliin.

Tämän jälkeen hän maalaa kelmulle graffitin samaan tapaan, kuin se toteutettaisiin mille tahansa pinnalle. Koska muovikelmu on läpinäkyvää, näyttävät teokset heräävän eloon ympäristössä. Metsissä liikkuvat saattavat siis Chesin töiden ansiosta luulla hetkeksi törmänneensä luonnossa esimerkiksi dinosauruksiin tai jääkarhuihin.

Katutaiteilijan tekniikkaa kutsutaan cellograffitiksi, joka on yhdistelmä muovikelmua tarkoittavaa cellophane-sanaa ja graffiti-termiä. Chesin näyttäviin töihin ja tekniikkaan tutustutaan tuoreella Youtube-videolla.

 

🌳👀🌳 📸: @cellograffiti . . #indominusrex #EvgenyChes #cellograffiti

A post shared by Evgeny Ches (@ches_ches) on

Instagram: ches_ches#graffiti #mtn94 #cellograff

Publié par Ches sur jeudi 5 février 2015

Squrell

A post shared by Evgeny Ches (@ches_ches) on