Kissa käärittiin lahjapaperiin – huvittavat ohjeet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikki on yksi monien rakkaimmista ja tärkeimmistä joululahjatoiveista, joka onnekkaimpien kohdalla myös toteutuu. Yleensä lemmikki annetaan esimerkiksi jossakin laatikossa, mutta nyt verkossa leviää hauska video, jossa kissa kääritään lahjapaperiin.

Facebookissa on alkanut leviämään kulovalkean tavoin huvittava video, jossa kissa kääritään lahjapaperiin. Kissa makoilee rauhallisesti lahjapaperin päällä ja on todella kiltisti sen ajan kun nainen loihtii kissasta nätin paketin.

Kissat tunnetusti pitävät ahtaista laatikoista, minkä vuoksi kissa taitaa tässäkin tilanteessa olla niin rauhallisesti kun se peitellään lahjakääreeseen. Lopuksi kissan päähän asetellaan vielä pakettikoriste, joka kruunaa hauskan lahjapaketin.

Woman Wraps Up Her Cat For Xmas

'How to wrap your cat for Christmas 101'. This is brilliant 😂🎁🐱facebook.com/houseofkittyliciousness

Publié par LADbible sur vendredi 22 décembre 2017