Kuva-arvoitus leviää verkossa – näetkö sinä maastoutuneet sotilaat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erikoisjoukkojen sotilaiden täytyy osata maastoutua taitavasti ympäristöön tosipaikan tullen. Iso-Britannian House Cavalry -rykmentin piiloutumistaidot käyvät hyvin ilmi verkossa levinneessä kuva-arvoituksessa.

Household Cavalry jakoi Twitterissä kuvan, joka näyttää nopeasti katsottuna esittävän rauhallista metsämaisemaa. Puiden ja pensaiden keskuuteen on kuitenkin piiloutunut kuusi sotilasta.

Twitter-käyttäjiä kehotettiin etsimään sotilaat kuvasta. Haaste saattaa osoittautua vaikeaksi jopa tarkkasilmäisimmille kuva-arvoitusten ystäville. Sotilaiden piilopaikat paljastettiin myöhemmin julkaistussa kuvassa. Kyseessä oli kuitenkin hieman myöhemmin otettu otos, jossa joukot olivat jo tulleet esiin piilopaikoistaan.

Household Cavalry -rykmentin tehtävänä on muun muassa toimia Englannin kuningattaren henkivartijana. Useat erikoisjoukon sotilaista ovat aikaiseemmin palvelleet esimerkiksi Irakissa ja Afganistanissa.