Mies yritti murhata raskaana olevan vaimonsa – sähköisti ovenkahvan kuin Netflix-sarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on paljastunut merkillinen murhayritys, jossa aviomies yritti surmata raskaana olevan vaimonsa sähköiskulla. 32-vuotias floridalainen Michael Scott Wilson oli kiinnittänyt kotinsa oveen sähköjohtoja, joiden tarkoitus oli antaa ovenkahvaan koskevalle vaimolle tappava sähköisku.

Samanlainen kohtaus nähtiin aiemmin Netflix-palvelun Ozark-ohjelmassa, josta mies oli mahdollisesti ottanut mallia murhayritykseensä. Mies jäi kiinni, koska asunnossa ollut appiukko alkoi epäillä jotain outoa aviomiehen ilmoitettua, etteivät lapset saisi koskea oveen.

Poliisien saapuessa paikalle ovelle oli tehty barrikadi ja sähköjohtojen alueella ovessa oli jälkiä kipinöinnistä. Wilson oli paennut paikalta, mutta hänet etsintäkuulutettiin ja saatiin kiinni kaksi päivää myöhemmin. Viranomaisten mukaan on selvää, että miehen tarkoituksena oli surmata vaimonsa. Nyt miestä odottaa oikeudenkäynti.