Perho jäi kalastajan poskeen kiinni – irrotus ei herkimpien silmille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhokalastuksessa kalastetaan pinnalta syöviä kalalajeja heittäen veteen pitkän siiman päähän kiinnitettyä perhoa, jonka tulee muistuttaa kalojen luonnollista ravintoa eli yleensä hyönteistä. Nyt videolla nähdään puistattava tilanne, kun perho onkin osunut kalastajan kasvoihin.

Montanan Bozemanissa kalastamassa ollut mies oli saanut perhon poskeensa. Perho oli ilmeisesti osunut poskeen vauhdilla heiton yhteydessä, koska koukku oli mennyt suoraan poskesta läpi. Koukkua ympäröivä ihoalue on tullut nopeasti kipeäksi, koska se on jo selvästi alkanut punoittamaan.

Kalastaja on ollut tilanteesta hieman huvittunut ja alkanut kuvaamaan itseään videolle. YouTube-videolla nähdään miten mies kiroaa ensin hetkisen, minkä jälkeen hän päättää urheasti poistaa koukun poskesta itse. Koukun irrottaminen näyttää melko puistattavalta kun se ilmestyy posken sisältä irrotessaan.