Somekilpailu! Voita PlayStation 4 Pro -pelikonsoli ja neljä peliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää lukijakilpailun, jossa palkintona on PlayStation 4 Pro -pelikonsoli ja neljä PlayLink-peliä. Kilpailun voittaja valitaan Staran Facebook-sivusta tykänneiden kesken. Pelikonsolin ja pelien arvo on 500 euroa.

PlayLink on PlayStationin uusi pelisarja, jossa puhelin tai tabletti toimivat ohjaimena. Piditpä elokuvatyylisestä kokemuksesta, visailusta tai laulupeleistä, PlayLink on loistava tapa koota ystävät ja perhe yhteen. Kilpailun palkintoina ovat juuri ilmestyneet That’s You!, SingStar Celebration, Hidden Agenda ja Knowledge is Power.

PS4 Pro tarjoaa mahdollisuuden pelata 4K-tarkkuudella, jossa ihon sävyt näyttävät lämpimämmiltä, pinnat realistisemmilta ja ympäristöt ennen näkemättömän eläviltä. Laitteessa on lisäksi HDR, jonka ansiosta televisio näyttää värit realistisina ja herättää kuvan eloon.

PlayStation 4 Pro -pelikonsolin ja PlayLink-pelien arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta 31.12.2017 kello 23.59 mennessä tykkäävät. Voit myös tägätä alle ystäväsi, jonka kanssa haluaisit pelata PlayStation 4 Pro -pelikonsolilla. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.