Tyttöbändi tihkuu seksiä – näistä eivät esiintymisasut parane

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifth Harmony -niminen tyttöbändi nousi vuoden 2012 tuotantokaudella Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta. Yhtye ilmoitti fanien yllätykseksi viime vuoden lopulla, että heidän jäsenensä Camila Cabello on päättänyt jättää tyttöbändin ja erota yhtyeestä.

Tällä hetkellä Fifth Harmony esiintyy nelihenkisenä tyttöbändinä. Nyt naiset valtasivat Tidal X Brooklyn -tapahtuman lavan vaaleanpunaiseen lateksiin pukeutuneina. Lateksiasut vaihtelivat jäsenten välillä pienistä mekoista bodyihin, minkä lisäksi kaikilla oli näyttävät asuun sopivat saappaat jalassaan.

Fifth Harmony kohahdutti tänä vuonna MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye esiintyi gaalassa ensimmäistä kertaa ilman Cabelloa, ja otti hänen lähtönsä tyttöbändistä huomioon esityksessä. Naisten esitys alkoikin sillä, että Cabello ikään kuin putosi kalliolta alas.

Splash
Splash
Splash