Kissa joutui olemaan koiraystävästään erossa – nyt ei suostu päästämään irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ikävöivät perhettään todella paljon omistajien ollessa pitkiä aikoja poissa kotoa. Nyt videolla nähdään kuitenkin hellyttävä tilanne, jossa kissalla näyttäisi olleen perheen koiraa todella kova ikävä.

Kissa on joutunut olemaan erossa parhaasta ystävästään kymmenen päivän ajan koiran ollessa poissa kotoa. Kun koira on viimein palannut kotiin, kissa on mennyt heti tervehtimään sitä. Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kissa ei halua enää päästää koirasta irti nyt kun se on viimein saanut ystävänsä takaisin.

Aiemmin verkossa on nähty hauskoja videoita, joissa koirat yrittävät innokkaasti lähestyä kissoja, joita ei voisi vähempää koirat kiinnostaa. Tässä tapauksessa roolit näyttävät olevan kuitenkin täysin toisin päin, sillä kissa näyttäisi kaivanneen koiraa paljon enemmän kuin koira sitä.

This cat hugging his best friend after a week apart proves ani…

This cat hugging his best friend after a week apart proves animals are just like us! 😻

Publié par Daily Mail sur jeudi 23 novembre 2017