Koira luuli miestä vesipostiksi – virtsasi selkään kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisille ja eläimille voi molemmille sattua arviointivirheitä ja suurempiakin mokia, mutta yleensä niistä selvitään ilman suurempia ongelmia. Nyt verkossa on noussut nettihitiksi 13. lokakuuta kuvattu valvontakameran video, jossa koira luulee ilmeisesti miestä palopostiksi.

Videolla nähdään miten mies istuskelee kaikessa rauhassa jalkakäytävän reunalla näppäilemässä kännykkäänsä, kun paikalle ilmestyy vaalea koira. Koira haistelee muutaman sekunnin aluetta, kunnes se nuuhkaisee myös miestä.

Ilmeisesti koira päätti merkitä miehen heti reviirikseen, sillä se kääntyy ja nostaa jalkansa. Tämän jälkeen mies saa virtsasuihkun selkäänsä, ja häneltä menee muutama sekunti tilanteen huomaamiseen. Tämän jälkeen mies säntää ylös ja yrittää turhaan potkaista paikalta pakenevaa koiraa kostoksi. Koira pääsee lopulta kuin koira veräjästä.