Koira pelkäsi trimmaajaa – näin omistaja riensi apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan koirat pelkäävät erikoisia asioita, joista ei todellisuudessa olisi mitään vaaraa. Uudet tilanteet ja omituiset laitteet voivat saada koirat tärisemään pelosta, mutta onneksi ne saavat kuitenkin usein lohtua omista omistajistaan.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa mies lohduttaa pelkäävää koiraansa. Koira on nostettu trimmaajalla pöydälle, joka toimii pesupaikkana. Koira on alkanut pelkäämään suihkusta ja kuivaajasta kuuluvaa ääntä, minkä vuoksi mies on päättänyt myös nousta pöydälle.

Mies on halunnut näyttää koiralleen, että kaikki on hyvin. Tämän vuoksi se on päättänyt itsekin nousta nelin kontin pöydälle, jossa trimmaaja puhaltaa sekä häneen että koiraan ilmaa ja harjaa kummankin selkää vuorotellen.

Dog Scared Of Groomers

'My dog was scared of the groomers so I had to get on the table and show her it was okay…' 😂

Publié par LADbible sur jeudi 28 décembre 2017