Kylie Jenner elää unelmaa: ”Kuka ei haluaisi leikkiä meikeillä työkseen?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kylie Jenner on onnistunut muuttamaan realitytähteyden avulla saadun julkisuutensa todella kannattavaksi bisnekseksi. Jennerin Kylie Cosmetics -yritys on ollut todellinen menestystarina ja yrityksen arvo onkin tällä hetkellä jo 420.000.000 dollaria.

Moni luuli Kylie Jennerin haluavan tehdä vain huulimeikkiin erikosituneita tuotteita. Nainen kertoi E! Entertainment -kanavan julkaisemalla videolla, että asia ei ollutkaan näin. Hänen tavoitteenaan on koko ajan ollut kasvattaa Kylie Cosmetics -yrityksestä niin suuri meikkibrändi, että se kattaa kaikki meikkaamiseen tarvittavat kosmetiikkatuotteet.

Kylie Jenner on tämän kuun aikana julkaissutkin useita uusia tuotteita Kylie Cosmetics -meikkisarjaansa. Naisen tuotevalikoimasta ei enää puutukaan meikkivoiteiden ja silmien rajaukseen tarkoitettujen tuotteiden lisäksi kuin muutama tuote, minkä jälkeen hän on saavuttanut tavoitteensa.

Nuori realitytähti kertoi haastattelun aikana elävänsä tällä hetkellä omaa unelmaansa ja nauttivansa työstään todella paljon. Jenner kommentoi: ”Kukapa ei haluaisi leikkiä meikeillä joka päivä koko ajan?”.